Services

Hosts en Hostesses

Wij zijn van mening dat een goede host of hostesse thuis hoort op iedere beurs, congres of evenement. Mr & Mrs Hospitality beschikt over een uiteenlopend bestand van representatieve 
Mr's & Mrs's inzetbaar op elke gelegenheid.

Onze sprankelende hosts en hostesses zorgen voor een hartelijk welkom en zijn inzetbaar voor het begeleiden of het registreren van uw gasten. Ook zijn onze hosts en hostesses inzetbaar als bijvoorbeeld commercieel personeel op uw beurs of evenement. Omdat onze Mr's & Mrs minstens HBO werk en denk niveau hebben kunnen ze in deze rol bijvoorbeeld een functie als sales medewerker bekleden. 

Catering Medewerker

Mr & Mrs Hospitality beschikt over jonge professionals met minstens een jaar ervaring in de branche. Onze Mr's & Mrs's werken hard en zijn tegelijkertijd erg gastvrij ingesteld. Onze catering medewerkers zijn inzetbaar op verschillende zakelijke of privé evenementen. Denk hierbij aan een walking-dinner, sit-down dinner, receptie, borrel of complete feestavond. 

Brand Ambassador

Onze brand ambassadors maken uw promotieactie of merkactivatie uniek! Met een goede dosis energie, spontaniteit en charisma gaan onze Mr's en Mrs's op pad en brengen uw merk of product onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Door ons brede bestand aan brand ambassadors zal er voor ieder merk een juiste match gevonden worden. Tot slot zullen wij ervoor zorgen dat ook aan de styling niets ontbreekt. 

Valet Parking

Wij zijn van mening dat uw evenement begint bij aankomst op de locatie. Maak een verpletterende eerste indruk met onze valet parking. Onze Mr's heten de gasten welkom, parkeren de auto, bewaren de sleutel en rijden de auto weer voor bij vertrek. Heeft u te weinig parkeergelegenheid? Dan zullen onze Mr's ervoor zorgen dat alle gasten per shuttlebus van de extra parkeergelegenheid op de locatie van het evenement arriveren.  

Polaroid Fotografie

Vindt u het leuk dat de bezoekers van uw evenement na afloop een leuk aandenken mee naar huis nemen? Dan is een polaroid fotograaf van Mr & Mrs Hospitality wat u zoekt. Het is ook mogelijk de foto te voorzien van een (reclame dragende) fotoframe waardoor uw bedrijf, campagne, merk of evenement extra aandacht krijgt. Doordat polaroids zelden weggegooid worden is dit een effectieve manier uw doelgroep te bereiken. 

Mr & Mrs Hospitality Instagram