Hoogtepunten

Opening Citizen M

Opening Citizen M Hotel Parijs

Mr & Mrs Hospitality was aanwezig bij de opening van het Citizen M Hotel Gare Du Lyon in Parijs. Onze toppers hebben tijdens de openingsfeesten alle drankjes en hapjes geserveerd, gemaakt door het cateringbedrijf Rode Rozen en Tortilla’s.

HPE Congres World Forum Den Haag

HPE Congres World Forum

Onze prachtige hostesses zijn de hele week aanwezig geweest bij het meerdaagse congres van HPE in het World Forum in Den Haag. Mede door onze hostesses is alles goed verlopen en is de week helemaal geslaagd.

IMG_1409

Toppers in Concert

De bezoekers van het concert van de toppers zijn niks tekort gekomen! Onze horeca kanjers waren aanwezig om cocktails en gin-tonics te verkopen op het veld.

IMG_1708

Foodfestivals

De hele zomer zijn onze Mrs’s aanwezig op foodfestivals door heel het land in de foodtruck van Forq Food. Voor de lekkerste steamed buns geserveerd met een glimlach kun je ons dus opzoeken!

d62a0129-9b2f-4b61-bc50-50a296e58251

Airbus Annual General Meeting

Tijdens de Annual General Meeting van Airbus in het Okura Hotel hebben onze hostesses ervoor gezorgd dat iedereen hartelijk ontvangen is.

2972b1f4-6004-4c1a-aa9a-b158fcf60423

La Dress

Voor het 2 jarig bestaan van de winkel van La Dress in de 9 straatjes in Amsterdam mocht mr & Mrs Hospitality de promotie actie verzorgen. Een van onze enthousiaste hostesses is op pad gegaan om korting coupons uit te delen. Wat ziet ze er mooi uit!

Ben Bits

Ben Bits

Ben Bits kauwgum komt weer helemaal terug! Onze spontane hostesses hebben onderdeel uitgemaakt van de promotie actie en op verschillende plekken in Amsterdam de kauwgum uitgedeeld.

Volvo Ocean Race WK Zeilen

Volvo Ocean Race WK Zeilen

Tijdens de Volvo Ocean Race in Scheveningen afgelopen juli 2018 was Mr & Mrs Hospitality aanwezig op het Vip deck. Wij hebben er mede voor gezorgd dat het de gasten aan niks ontbrak tijdens verschillende sponsor dagen. Het was een geslaagde race!

Mr & Mrs Hospitality Instagram